ladies first door voice male in capellenborg

Voice Male is op vrijdag 23 maart te zien in het Capellenborg Theater in Wijhe met de voorstelling ‘Ladies First’. Tijdens deze muzikale voorstelling brengen de heren een ode aan hun favoriete vrouwen.

De voormalige knaapjes uit het Antwerps kathedraalkoor brengen met hun nieuwste show een eerbetoon aan hun muzikale voorbeelden. Vrouwen wel te verstaan. In ‘Ladies First’ brengen de heren op geheel eigen wijze, als het moet gekleed in een bijpassend jurkje, een ode aan alle ladies die hun stempel gedrukt hebben op de internationale muziek. Vrouwen die hen hebben gevoed, geroerd, bewogen, ontstemd, bekoord, behaagd.

U wilt namen? Madonna, Alicia Keys, Dalida en Pink. Of worden het toch K3 en Luv?

Er zijn nog kaarten verkrijgbaar voor 19 euro per stuk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.