laatste voorronde wraak in de hoppe

Aanvankelijk stonden de bands Wat? en Dick E Blake op het affiche, maar daarin zijn wat veranderingen gekomen. De band Wat? heeft van plaats geruild met The Schiw. Die Heinose band speelt rockmuziek waarin echo’s uit de Engelse punkmuziek van eind jaren zeventig doorklinken. Eigen werk wordt afgewisseld met covers van onder andere The Pixies en Joy Division. De bandleden van The Schiw zijn tevens de drijvende krachten achter de ‘In the attic’-avonden in Heino.

Userius is een vierkoppige band uit Zwolle/Heeten die pakkende melodieën en krijsende gitaren laat horen. Na veel verschillende line-ups en bandnamen heeft Userius eindelijk het gevoel waar het naar op zoek was. De band is opgericht in oktober 2007 door Jim en Menno en ging de eerste jaren door het leven als Soulside. In augustus 2009 werd Marten toegevoegd aan de band. De band speelt alternatieve rock.

The Followers bestaat uit Christian Timmer, Maryse Leloup en Jan Meijer. Dit drietal tapt uit een heel ander muzikaal vaatje. Verwacht singer/songwriterachtige muziek met invloeden vanuit pop en jazz.

De band Dick E. Blake, die op zou treden in de Hoppe, heeft helaas af moeten zeggen. De zanger van de band ligt in het ziekenhuis met een ontstoken voet. Als vervangende band is de formatie Synergetic op het programma gezet. De band speelt voornamelijk covers van alternatieve bands als Snow Patrol, Muse, Coldplay, Saybia en Foo Fighters. De formatie heeft al aardig wat optredens in de regio achter de rug.

Aanvang is om 20.00 uur. De entree is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.