kippers en kwiek langer samen

Handbalvereniging Kwiek en de trainer van eerste damesteam Edwin Kippers gaan na dit seizoen nog minimaal één jaar met elkaar door. Dat zijn club en trainer onlangs overeen gekomen. Kippers blijft dus sowieso aan het roer van dames 1, ook al bestaat de kans dat Kwiek volgend seizoen een divisie lager speelt.

Wat de play-offs betreft blijft Kippers optimistisch: “Ik ga er nog steeds van uit dat wij volgend jaar in de eredivisie spelen, ook al hebben we het niet meer zelf in de hand. Wij moeten twee keer winnen en zijn dan ook nog afhankelijk van de resultaten van anderen, maar ondanks dat blijf ik goede moed houden.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.