Home / archiefcentraal / kippers en kwiek langer samen

kippers en kwiek langer samen

Handbalvereniging Kwiek en de trainer van eerste damesteam Edwin Kippers gaan na dit seizoen nog minimaal één jaar met elkaar door. Dat zijn club en trainer onlangs overeen gekomen. Kippers blijft dus sowieso aan het roer van dames 1, ook al bestaat de kans dat Kwiek volgend seizoen een divisie lager speelt.

Wat de play-offs betreft blijft Kippers optimistisch: “Ik ga er nog steeds van uit dat wij volgend jaar in de eredivisie spelen, ook al hebben we het niet meer zelf in de hand. Wij moeten twee keer winnen en zijn dan ook nog afhankelijk van de resultaten van anderen, maar ondanks dat blijf ik goede moed houden.”

Lees ook

N35 tussen Nijverdal en Wierden vrijdagnacht afgesloten

REGIO – In verband met onderhoudswerkzaamheden is de N35 tussen Nijverdal en Wierden op vrijdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.