Home / archiefcentraal / jongen aangehouden voor mishandeling

jongen aangehouden voor mishandeling

Een 15-jarige jongen uit Sankt Augustin (D) is in de nacht van donderdag 29 op vrijdag 30 maart in Wijhe aangehouden voor mishandeling. Op een vakantiecentrum aan de Schaarshoekweg was het onrustig en vonden er opstootjes plaats tussen diverse groepen bezoekers. Toen de politie ter plaatse kwam was alles rustig. Meerdere personen gaven aan dat de 15-jarige jongen geslagen had. Hij werd daarop aangehouden. Een 21-jarige man uit Zuidlaren deed aangifte tegen de verdachte. Hij had ingegrepen bij één van de opstootjes, maar kreeg vervolgens meerdere klappen van de verdachte.

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.