jenny otterman wint fotowedstrijd hoftheater

In de foyer van het Hoftheater stond de afgelopen weken de wedstrijdexpositie opgesteld met ongeveer twintig foto’s van een tiental deelnemende fotografen uit Salland. Het thema ‘Samenspel van emoties & natuur’ stond centraal in deze wedstrijd. Tot en met 3 maart konden bezoekers van het Hoftheater hun stem uitbrengen op één van deze foto’s. Ook een vakjury beoordeelde de foto’s en koos een winnaar uit.

De voorzitter van de jury, Jos van den Born, is directeur van het Hoftheater en zelf enthousiast amateurfotograaf. Van den Born werd in de jury bijgestaan door Gerard Vrakking, Frank Smit en Matthé Baack-Schuurmans.

Na afloop van de voorstelling ‘World Photo Concert’ werd de jury- en publieksprijs uitgereikt. De jury koos voor de foto van Jenny Otterman uit Heino vanwege het goed uitbeelden van het thema en de kwaliteit van de foto. Op de foto is een vlinder te zien die op een bloem is neergestreken, met op de achtergrond grafstenen. Zij ontving een fotoshoot in de fotostudio van ‘De Fotograaf’ in Raalte en het World Press Photoboek 2011.

De publieksprijs ging naar Cootje Klink uit Heino. Op haar foto maken twee zwanen elkaar het hof. Zij ontving ook het World Press Photoboek 2011.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.