jaarlijkse koetsenmarkt in heeten

De menvereniging Het Aangespannen Paard Heeten verzorgt 31 maart en 1 april weer de jaarlijkse koetsenmarkt. De tweedaagse markt wordt gehouden in de manege Heeten aan de Schöpkesdijk 1.

Een hal staat volledig in het teken van tweedehands maar ook nieuwe mensportartikelen, zoals marathonwagens aangeboden door Fa. Hagedoorn uit Linde , Fa. Voskamp uit Hall en Adri Kros uit Klarenbeek.

Naast deze wagens is er tevens een aanbod aan gerestaureerde en nog te restaureren (authentieke) rijtuigen. Ook is er een diversiteit aan tuigen, zwepen, dekens, een breed assortiment aan diverse eigengemaakte touwen door een eigen lid van de vereniging, Bennie Spikker en overige (ruitersport) artikelen aangeboden door Fa. Simons uit Heeten. Marsman uit Wijke zorgt voor paardetrailers en Eric Duteweerd zorgt voor miniwerktuigen.

Nieuw dit jaar is dat in de andere hal een Menclinic verzorgd door voormalig 4-span wereldkampioen Jan de Boer. Deze clinic wordt deels aangeboden door Fa Elco in Raalte (staging2.elcototaal.nl). De clinics worden zaterdag om 13.30 en zondagmiddag om 13.00 uur gegeven. Voor meer informatie omtrent deze clinics kijk je op staging2.paardensportheeten.nl

De markt is zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur en zondag van 10.00 tot 17.00 uur. De entree bedraagt 4 euro, kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen. De markt is rolstoeltoegankelijk en er is voldoende parkeergelegenheid. Voor meer informatie of voor bemiddeling voor het verkopen van rijtuigen kun je contact opnemen met de heer Jan Olde Bijvank via 0628448771 of j.g.m.oldebijvank@hotmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.