Home / archiefcentraal / interactieve zangavond in plaskerk raalte

interactieve zangavond in plaskerk raalte

In de Raalter Plaskerk wordt zondagavond weer een interactieve zangavond gehouden door de orgelcommissie van de Protestantse Gemeente Raalte. Bezoekers van de avond kunnen zelf aangeven welke liederen ze willen zingen. Er liggen speciale formulieren klaar die je aan de organist, Klaas Bos, kunt geven.

De avond begint om 19.00 uur. Klaas Bos is de organist en zeer waarschijnlijk zal ook Stefan optreden. Deze violist won (samen met Jess op piano) zowel de jury- als de publieksprijs bij Aanstormend Talent. Benne Solinger presenteert de avond.

Lees ook

Woningcorporaties regio Zwolle doen beroep op gemeenten: ‘Maak nieuwbouw mogelijk’

ZWOLLE – De negen woningcorporaties in de regio Zwolle doen een dringend beroep op gemeenten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.