historische vereniging zoekt fotos buurtdorpen

Historische Vereniging Raalte en Omstreken houdt op 24 maart de laatste open dag van het seizoen. Iedereen die interesse heeft in de plaatselijke, lokale of familiegeschiedenis is welkom en kan de hele dag naar hartenlust onderzoek doen in het uitgebreide documentatiecentrum van de vereniging.

Daarnaast roept het bestuur van de vereniging iedereen op om oude foto’s mee te brengen voor het fotoarchief. Tijdens de vorige open dag stonden trouwfoto’s centraal; dit keer gaat de aandacht in het bijzonder uit naar foto’s van en uit de buurtdorpen van Raalte: bijzondere gebeurtenissen, karakteristieke boerderijen die inmiddels verdwenen zijn of andere oude gebouwen, kortom: alle foto’s zijn welkom. Er wordt ter plaatse een scan van gemaakt zodat de originele foto direct weer meegenomen kan worden.

Bezoekers zijn tussen 09.30 uur en 15.30 uur welkom bij Boerderij Strunk aan de Deventerstraat in Raalte. De toegang tot de open dag is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.