Home / archiefcentraal / herman noordman rijdt laatste rit in buurtbus

herman noordman rijdt laatste rit in buurtbus

Na ongeveer 6400 passagiers en 2900 uur vrijwilligerswerk is het mooi geweest voor Herman Noordman. Donderdag reed hij zijn laatste ritje op buurtbus Heino. De 73-jarige Noordman werd bij de bushale in Lierderholthuis opgewacht door een delegatie van het bestuur. De delegatie reed mee naar station Heino.

Op station Heino kreeg de chauffeur na zijn laatste rit een bos bloemen en een berg bedankjes. Noordman reed sinds 16 december 1997 voor de buurtbus, hij was de vaste chauffeur op de donderdagochtend. Afgelopen donderdag droeg hij symbolisch de sleutels van de bus over aan de chauffeur die vanaf volgende week zijn diensten overneemt.

Lees ook

Organisatie Sukerbietenfeest is er, in afwachting van vergunning, klaar voor

LEMELERVELD – Stichting Festiviteiten Lemelerveld, de organisatie van het Sukerbietenfeest, hoopt op een vergunning. Als …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.