hele maand apres ski in club gouv

Het zaaltje van Café De Gouverneur, Club Gouv, staat de komende drie weken in het teken van Après Ski. Van vrijdag tot en met zondag zal een dj Après Ski muziek draaien. Vrijdagavond 9 maart resident DJ Kappa aftrappen vanaf 22.30 uur.

Zaterdagavond is het de beurt aan resident DJ Energizer, ook vanaf 22.30 uur en zondagmiddag en -avond is DJ Mike van Dijk geboekt. Hij is met name bekend van zijn cover van Liefde voor Muziek van Freek de Jonge. Daarnaast heeft hij de eerste single van het in Raalte en omstreken bekende trio Die Tolle Leute geremixt. Hij is een Dj die ondanks zijn jonge leeftijd al veel geboekt werd in Oostenrijk (Karatbar, Westendorf).

DJ Mike van Dijk zal zondagmiddag vanaf 17.00 uur komen draaien in Aprèsski Club Gouv. Zie ook staging2.djmikevandijk.nl Daarnaast heeft Après Ski Club Gouv geweldige acties om er een heerlijke Après Ski maand van te maken. Voor meer informatie kun je op staging2.degouverneur.com kijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.