heinoer betast vrouw in zwolse kroeg

Een 25-jarige man uit Heino is in de nacht van donderdag op vrijdag aangehouden op verdenking van aanranding en mishandeling. De man had, volgens de politie, in een horecagelegenheid aan de Jufferenwal eerst een 21-jarige vrouw onzedelijk betast. “Toen twee vrienden van haar daar iets van zeiden ontstond er een vechtpartij waarbij de man uit Heino de andere mannen meerdere keren sloeg,” stelt de politie in een persbericht.

De politie vervolgt: “De man werd vervolgens door een medewerker de zaak uitgezet. Daar bleef hij echter vervelend waarbij hij uiteindelijk een jonge vrouw schopte en een andere duwde waardoor ze kwam te vallen. De medewerkers hebben daarop de politie gebeld die de jongen, die nog probeerde weg te rennen, konden aanhouden.”

De politie heeft de man voor nader onderzoek ingesloten. De vrouw die betast werd deed aangifte van aanranding. De twee mannen die geslagen zijn en de vrouw die geschopt werd, deden aangifte van mishandeling.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.