heino geeft heeten geen kans

Na de 4-0 nederlaag vorige week tegen Victoria’28 had Heino wat recht te zetten. Heeten was daar vanmiddag de dupe van want Heino won met 4-1. Willem Mulder en Rik Keyzer zetten Heino voor rust al op een 2-0 voorsprong die door Bas Jansen na rust naar 3-0 werd getild. Tien minuten voor tijd kon Jasper Wichers Schreur het nog even spannend maken met de 3-1, maar Erik Overkempe maakte vlak voor tijd aan alle onzekerheid een einde door de 4-1 binnen te tikken.Heino blijft zo mooi meedoen met de bovenste plaatsen.

Wijhe’92 won de belangrijke wedstrijd tegen Epe met 2-1. Jelle Mulder was met twee treffers de grote man bij de mannen uit Wijhe. Epe kon bij winst op gelijke hoogte komen, maar Wijhe’92 is met de deze drie punten flink weg gelopen bij Epe. Een belangrijke zege daarom.

In de vijfde klasse H deed Nieuw Heeten het niet best. Het nog puntloze Ulu Spor dat deze week trainer Jan de Vries zag op stappen. Hij zag geen toekomst meer bij deze club. Ulu Spor pakte de eerste winst van het seizoen, door met 3-1 te winnen van Nieuw-Heeten. Misschien waren de mannen uit Zwolle door de stap van de trainer wakker geschud.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.