heeten en wijhe 92 delen de punten

In een zeer matige wedstrijd van beide kanten, wisten beide teams één punt uit deze wedstrijd te halen.

Rik Evers van Heeten wist pas in de tweede helft het eerste doelpunt te scoren.

Vrij snel daarna kwam Wijhe via een verdwaald afstandsschot met het tegendoelpunt. Verder gebeurde er niet veel in deze tamme wedstrijd. Wijhe’92 nam dus enigszin revanche voor de 0-4 thuis nederlaag tegen Heeten in het begin van deze competitie. Heeten schiet echter weing op met dit gelijke spel, want het blijft hierdoor in de onderste regionen bivakeren. Wijhe staat een beetje in de middenmoot maar had met een zege wat verder afstand kunnen nemen.

In dezelfde klasse kwam Heino van een koude kermis bij Victoria’28 vandaan. Thuis hadden de mannen uit Enschede met 2-4 gewonnen. Vanmiddag scoorden de Victorianen wederom vier maal, terwijl Heino het net geen één keer liet bollen. Door deze nederlaag kan het kampioenschap even de koelkast in. Victoria nadert Heino tot op één punt en TVC loopt verder weg. Het is dus zaak om de volgende wedstrijd weer te winnen, want anders wordt het knap lastig om nog te promoveren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.