hannink nieuwe beheerder virtueel museum

Jacqueline Hannink is de nieuwe beheerder van het Virtueel Museum Raalte. Zij vervang Anniek van Leeuwen, die wegens drukte haar activiteiten heeft moeten beëindigen. De eerste expositie van Jacqueline staat nu online.

Jacqueline is geen onbekende in de kunstwereld. Zij volgt een studie Kunstgeschiedenis aan de Open Universiteit en is medeorganisator van Kijken naar Kunst. Deze cursus wordt twee keer per jaar gegeven in de bibliotheek van Raalte.

Na een korte inwerkperiode heeft Jacqueline de Hoofdexpositie van het VMR ingericht. Zij heeft schilderijen gekozen uit de vaste collectie van het VMR, die is gevuld met werk van kunstenaars uit de gemeente Raalte. Voor deze expositie is Jacqueline uitgegaan van het thema lijnen.

Voor meer informatie kun je op staging2.virtueelmuseumraalte.nl kijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.