handbalsters sdol a1 kampioen

De A1-junioren van handbalvereniging SDOL uit Luttenberg zijn zaterdag 17 maart kampioen geworden van de 2e klasse afdeling Oost. Na de overwinning op Zwolle in thuishal De Achterberg is de voorsprong op de runner up Nieuw Heeten A1 onoverbrugbaar geworden.

Deze wedstrijd was min of meer een formaliteit. Zwolle, rode-lantaarndrager, was met een einduitslag van 34-13 was geen partij voor de kampioen. “De meiden hebben het eigenlijk vorige week echt gewonnen, door in een directe confrontatie Nieuw Heeten op grandioze wijze te verslaan,” aldus Trainster Nicole Hemmink. Alle wedstrijden werden gewonnen, op één na. Toen het kampioenschap dichterbij kwam, gingen bij de meiden de zenuwen een rol spelen. Broekland A1 wist daar uitstekend van te profiteren.

Het seizoen eindigt mooi, maar begon niet zo fraai. Het team moest al vroeg een aantal geblesseerde spelers missen. Gelukkig waren de speelsters van A2 en A3 graag bereid om bij te springen waar nodig.

Begeleidster Yvonne Oostewechel: “Ondanks de tegenslagen bleef de groep de moed erin houden. De sfeer rond de wedstrijden en trainingen was altijd uitstekend.” Invalleider Jos Holtmaat valt haar bij: “Dit is echt een teamprestatie in de breedste zin van het woord: Alle A-dames mogen delen in de vreugde!”

De kampioenswedstrijd werd voor volle tribunes gespeeld en na de wedstrijd werden de meiden uiteraard in het zonnetje gezet, ook sponsor Time Out verraste het meiden met een lekkere Time Out taart. Volgende week zondag zal na de uitwedstrijd tegen Overwetering een rondrit gemaakt worden door Luttenberg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.