haarle vier seizoenen verzekerd van sponsor

Unicom Installaties en Sallandse United zijn na jarenlange hoofdsponsoring opnieuw een verbintenis aangegaan met de voetbalvereniging SV Haarle. Voor de komende vier seizoenen is Haarle verzekerd van een sponsor.

Vlak voor de gewonnen thuiswedstrijd tegen SV Raalte (4-1) plaatsten de directeuren Frank Korenromp van Unicom Installaties en Johan Middelkamp van de Sallandse United hun handtekening onder het vierjarig hoofdsponsorcontract. Bij deze gelegenheid werd ook een nieuwe elftalfoto gemaakt.

Sallandse United, onderdeel van de Sallandse Wegenbouw, en Unicom Installaties, voorheen CLVW Installatietechniek, zijn beide gevestigd in Haarle.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.