gratis computerhulp in bieb raalte

Iedereen met computerproblemen kan op 8 en 22 maart tussen 13.30 uur en 16.30 uur terecht in Bibliotheek Raalte. Laptops met gangbare software (Windows, Office) zijn aanwezig. Wanneer er problemen zijn met de eigen computer, word je verzocht deze mee te nemen (monitor, muis en toetsenbord zijn aanwezig). Wanneer er problemen zijn met bepaalde programma’s, zal de originele software beschikbaar moeten zijn. Ook hulp bij het inbouwen van apparatuur in je computer is mogelijk. Toegang en hulp gratis en je hoeft geen lid te zijn. Kijk ook op staging2.bibliotheekraalte.nl voor alle data.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.