grasdag roelofs lemelerveld groot succes

Groen is gras. Maar dat dit niet altijd zo is, bleek op de Grasdag die Roelofs Lemelerveld samen met Limagrain Nederland organiseerde. De sportvelden van HHC Hardenberg waren woensdag het toneel voor sprekers uit het hele land. Het onderwerp lonkt, want de opkomst was groter dan verwacht.

Door de bezuinigingen binnen gemeentes staan veel functies van sportveldbeheerders op de tocht. Roelofs Lemelerveld en Limagrain speelden hier op in door op creatieve wijze kennis te delen.

Met een afwisselend programma, waarin diverse sprekers vertelden over de werking van zuurstof op gras, sprak de organisatie regionaal veel sportveldbeheerders aan. Met name de gemeenten uit Overijssel bleken goed vertegenwoordigd. Frans Zwiers van Roelofs Lemelerveld vertelt: “Een van onze bekendste projecten is die in de Grolsch Veste. Een prachtig voetbalveld. De spelers willen spelen op het beste gras. Winnen, daar gaat het immers om. Het publiek wil vooral een groen veld zien. Doordat er naast de wedstrijden ook steeds vaker op dergelijke grasmatten getraind wordt, neemt het gebruik toe. En dat, terwijl organisaties ook vaker gaan bezunigen. Goed onderhoud is dan essentieel.”

Geen zuurstof in de grond betekent geen leven. Alle sprekers deelden het thema van de dag. Iris van der Arend zorgde voor een vrolijke noot met haar betoog over de kracht van wormen. Trainer van Hardenbergs 1e elftal, Ted Verdonkschot, kwam speciaal uit Haarlem naar zijn clubhuis, om de zaal uit te leggen dat een goed veld essentieel is voor de presetaties van zijn club, spelend in de topklasse. Iniotiators Limagrain Nederland en Roelofs Lemelerveld benadrukken de kracht van het lokale evenement: we spreken dezelfde taal.

Roelofs Lemelerveld is gespecialiseerd in groen, grond, infra en sport. Zwiers: “Ons brede specialisme in combinatie met gedreven en deskundig personeel zorgt voor tevreden klanten. We onderhouden diverse sportvelden, golfbanen en recreatieterreinen. Tijdens de demonstraties op de Grasdag kon iedereen zien dat wij met een modern uitgerust machinepark werken.Gezien de opkomst en de interactie met de zaal, kan ik terug kijken op een effectieve en mooie dag!”

Wil je meer weten over gras, sportvelden en groen, kijk dan op staging2.roelofslemelerveld.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.