Home / archiefcentraal / gitaar biedt plaats aan meter bier

gitaar biedt plaats aan meter bier

One for Sue, Peanuts Outta Can, A Letter Home, Blind Rose, Premium en Tristan stonden op het hoofdpodium en brachten gemiddeld een set van 45minuten. Pop- en rockcovers, folkmuziek tot een portie stevige rock wisselden elkaar af. Bezoekers konden op schermen via Twitter laten weten wat ze van de bands vonden.

Tijdens het op- en afbouwen stond op het kleinere podium Dennis Spijker twee keer twintig minuten akoestisch. Hierna volgde The Schiw (organisatoren van In the Attic). Het concert werd al in het tweede nummer verstoord en meteen stilgelegd. Achteraf een ludieke actie van de vriendenclub Goed Vaud die zich tot de ‘vrienden van In the Attic’ verklaarden. Bij deze actie werd er een gitaar geveild. Deze was zo bewerkt dat het dienst deed als dienblad voor een meter bier.

Het gevolg was wel dat de programmering behoorlijk begon uit te lopen. De nog op te treden bandjes gaven hun medewerking om de verloren tijd in te halen door hun playlist in te korten.

In november volgt de zesde editie van het ‘In the Attic’ in Markzicht Heino. Foto’s van afgelopen zaterdag staan (door Vincent Hartman) staan hier.

Lees ook

Natuurmomenten: Gedoe rond de Kamperplaat

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.