Home / archiefcentraal / gevaarlijke kruisingen nog niet aangepakt

gevaarlijke kruisingen nog niet aangepakt

De kruising van de Munstersestraat en de Westdorplaan in Raalte wordt voorlopig niet aangepakt. Datzelfde geldt voor de kruisingen op de Zwolsestraat, die met de Berkenlaan en de Monumentstraat. Wethouder Ben Haarman laat desgevraagd weten dat hem nog geen signalen bereiken dat het aantal ongevallen ‘uit de klauw loopt’.

De wethouder vindt dat de eerste verantwoording bij de verkeersdeelnemers ligt. “Mensen moeten gewoon goed uitkijken en hun verantwoordelijkheid in het verkeer nemen. Mochten wij signalen krijgen dat het uit de hand loopt dan gaan wij zeker naar de aard kijken.”

Lees ook

Provincie wil 98,4 miljoen euro lenen aan Enexis voor verbetering energienetwerk

ZWOLLE – Gedeputeerde Staten van Overijssel willen netbeheerder Enexis 98,4 miljoen euro lenen om het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.