gerard ekdom bij gouverneur

Wat we al wel mochten weten is dat er een bekende DJ komt draaien op de donderdagavond van Stöppelhaene. Ook wilden ze vertellen dat die bekende DJ samen met DJ Jerome zal draaien. En tenslotte mochten we ook weten dat de naam op 30 april bekend wordt gemaakt, door DJ Jerome bij de Gouverneur. Want Jerome draait ook op Koninginnedag bij de tent aan de Munstersestraat.

De tweets van de Gouverneur laten (volgens ons) weinig te raden over. “Wie is de DJ van Stöppelhaene donderdagavond die bij ons komt draaien #metheerlijkemusicontheside Hoor het op Koninginnedag!” twitterde de Gouverneur vorige week. #ontheside…. Tsja… is dat niet de dagelijkse uitspraak van Gerard Ekdom op radio 3FM?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.