gemeentebelangen in gesprek met inwoners

“We zijn tot dit initiatief gekomen om ons gezicht vaker te laten zien, lokaal dicht bij de mensen. Wij denken dat we daarmee de drempel verlagen voor inwoners om rechtstreeks met ons als volksvertegenwoordigers in gesprek te gaan”, stelt Frank Niens namens de partij. “Wij zijn enthousiast over deze manier van werken. Het leuke is dat er veel verschillende onderwerpen aan de orde komen waar je over van gedachten kunt wisselen.”

Afgelopen donderdag gingen de GB-politici naar Nieuw Heeten. Onderwerpen die aan de orde kwamen waren hondenpoep, starterswoningen en uiteraard de Multifunctionele Accommodatie.

Niens: “Belangrijk dat de keuze om door te ontwikkelen op 2 locaties nu gemaakt is en dat er lokale werkgroepen actief zijn om samen met de gemeente dit concreet uit te werken. Wel hebben we het signaal gehad dat het veel werk is waar vele inwoners zich belangeloos voor inzetten en men hier en daar nog extra ondersteuning kan gebruiken om voor 1 juli een gedegen plan te hebben.”

“Voor GB is duidelijk dat we met deze aanpak op de goede weg zijn en zullen dit zeker vervolgen.” De politici van GemeenteBelangen bezoeken op 5 april Heino. Geïnteresseerden kunnen dan terecht Marktzicht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.