gemeente olst wijhe helpt een handje

Medewerkers en collegeleden van de gemeente Olst-Wijhe hebben vrijdagmiddag een handje geholpen tijdens NL Doet. Er werd onder andere een steentje bijgedragen bij het Weijtendaal in Wijhe, bij Overkempe in Olst en bij het Buurthuis in Middel.

Zo zijn ouderen begeleid tijdens een autotocht, zijn de ezels van Stichting de Grote Ezel verzorgd, is het speeltoestel van de Sint Jozefschool opgeknapt en hebben, onder begeleiding van Staatsbosbeheer, snoeiwerkzaamheden plaatsgevonden. De kleine honderd medewerkers en collegeleden zijn in totaal bij dertien verenigingen en instellingen aan de slag geweest.

De gemeente speelt hiermee in op ‘Samen werken in de eigen samenleving’. Burgemeester Ton Strien: “Bedrijven, instellingen en vrijwilligersorganisaties steken samen de handen uit te mouwen, daar worden we allemaal beter van”. NL Doet is de grootste vrijwilligersactie van ons land en wordt georganiseerd door het Oranje Fonds.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.