geen rijbewijs onverzekerd en bezopen

Volgens een getuige was de Raaltenaar flink onder de invloed van alcohol. “Meneer kon via de passagierskant uit de auto komen en kon nauwelijks praten, laat staat op z’n benen staan.” De politie kan dat niet bevestigen, maar laat wel weten dat de man een ademanalyse moest doen. Dat lukte niet, daarom is er een bloedproef afgenomen. De uitslag van die test laat enkele weken op zich wachten.

Voordat de politie ter plaatse was, probeerde de bestuurder zijn auto volgens de getuig nog zelf van de duiker waarop hij beland was, af te rijden. De auto zat echter te vast en moest afgesleept worden.

De bestuurder van het voertuig is per ambulance met een hoofdwond naar het ziekenhuis vervoerd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.