Home / archiefcentraal / geen paasvuur aan de pleegsterdijk

geen paasvuur aan de pleegsterdijk

“Dit is op zo’n afstand van onze paasvuurlocatie dat wij het niet verantwoord vinden om daar een vuur aan te steken,” aldus de organisatoren. “We vinden het heel jammer dat het paasvuur niet meer door kan gaan, maar we moeten onze verantwoordelijkheid hierin nemen. Na heel wat jaren Paasvuur aan de Pleegsterdijk gaan we als koor op zoek naar een andere manier om onszelf in ‘the picture’ te zetten. We willen wel iedereen bedanken die de afgelopen vele jaren snoeihout heeft gebracht en daarvoor hun bijdrage heeft gedaan aan Freedom. Dankzij de opbrengst van de Paasvuren konden we altijd diverse dingen binnen het koor betalen en daar zijn we natuurlijk heel blij mee geweest!”

Wie een keer met het koor mee wil zingen, kan op www.freedomraalte.nl meer informatie vinden.

Lees ook

Lezing over acupunctuur in Dorpshuus

HEINO – Herman Tichelaar verzorgt op woensdag 27 oktober een lezing over acupunctuur in het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.