geen paasvuur aan de pleegsterdijk

“Dit is op zo’n afstand van onze paasvuurlocatie dat wij het niet verantwoord vinden om daar een vuur aan te steken,” aldus de organisatoren. “We vinden het heel jammer dat het paasvuur niet meer door kan gaan, maar we moeten onze verantwoordelijkheid hierin nemen. Na heel wat jaren Paasvuur aan de Pleegsterdijk gaan we als koor op zoek naar een andere manier om onszelf in ’the picture’ te zetten. We willen wel iedereen bedanken die de afgelopen vele jaren snoeihout heeft gebracht en daarvoor hun bijdrage heeft gedaan aan Freedom. Dankzij de opbrengst van de Paasvuren konden we altijd diverse dingen binnen het koor betalen en daar zijn we natuurlijk heel blij mee geweest!”

Wie een keer met het koor mee wil zingen, kan op staging2.freedomraalte.nl meer informatie vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.