fotograaf witteveen behaalt hoogste titel

Fotograaf Alex Witteveen heeft de titel ‘Bond Meester Klasse’ op zijn naam gekregen. Hij verkreeg dit predikaat met een reportage van de bewoners van verzorgingscentrum Swaenewoerd.

“Ik heb de reportage tentoongesteld in het verzorgingscentrum en daar kreeg ik heel veel positieve reacties op,” vertelt Witteveen. Zoveel zelfs dat de serie werd ingestuurd voor de titel Bond Meester Klasse, het hoogste niveau van de fotobond. Dit is de overkoepelende organisatie van fotoverenigingen in Nederland.

In het weekend van 17 en 18 maart hoorde Witteveen dat hij de titel behaald had. “Van alle inzendingen zijn maar vier fotografen uitgekozen. Een hele eer als je deze titel krijgt.” Het predikaat Bond Meester Klasse is twee jaar geldig. Om de titel te behouden moet de fotograaf binnen deze periode bewijzen zijn niveau vast te kunnen houden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.