forse brand in woning luttenbergerweg

In een woning aan de Luttenbergerweg in Luttenberg woedt zaterdagavond een grote brand. De brand werd rond 18.00 uur ontdekt. De woning, in het buitengebied, heeft een rietgedekte kap. Tegen de klok van 19.45 uur zag een redacteur van RegioSalland de vonken onder de nok van het dak vandaan komen.

De woningbrand werd even na zessen gemeld. Bij aankomst van de hulptroepen bleek dat de brand in de buurt van het dak woedde.

Omdat de woning een eindje van de openbare weg staat, moet er elders water gewonnen worden. Hiervoor zijn verschillende blusgroepen uit de regio opgeroepen. De Luttenbergerweg is afgesloten voor verkeer, omdat daar de waterslangen overheen lopen.

Foto’s en meer info op RegioSalland.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.