flynth dalfsen sponsor wraak van vechtdal

“Flynth spreekt aan en staat voor dynamisch en vooruitstrevend,” aldus de organisatie. “Kenmerken waar de Wraak van Vechtdal zich helemaal in kan vinden.” Flynth maakt het mogelijk dat de organisatie (Vechtdal Centraal, Vechtdal FM en het Stone Rock festival) de eerste editie van de Wraak van Vechtdal kan organiseren op zeven verschillende avonden op zeven verschillende locaties.

De eerste avond zal plaatsvinden op zaterdag 21 april in Grand Café het Oude Station te Dalfsen. Bands hebben nog één week om zich aan te melden via staging2.dewraakvanvechtdal.nl. Vanaf 1 april worden alle deelnemers bekend gemaakt, in totaal is er plaats voor 16 bands.

De Wraak van Vechtdal wil het bandcircuit in regio Vechtdal een flinke impuls geven door veel speelmogelijkheden aan te bieden en de bands de media-aandacht te geven die ze verdienen. Door een professionele opzet en intense samenwerking met verschillende partijen gaat de organisatie voor het hoogst haalbare.

Programma:

21 april in het Oude Station te Dalfsen (voorronde)

28 april in ’t Witte Peerd Nieuwleusen (voorronde)

11 mei in café de Mol Wijthem (voorronde)

19 mei in Café Calluna Ommen (voorronde)

26 mei in de Brouwerij Nieuwleusen (halve finale)

2 juni in Zalencentrum Kappers te Hoonhorst (halve finale)

15 juni in de Trefkoele te Dalfsen (finale)

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.