flyers moeten de tippe aan vrijwilligers helpen

De komende dagen worden in Heino flyers uitgedeeld met de titel ‘Help De Tippe een handje, meld u aan als vrijwilliger’. De flyers worden uitgedeeld door Sportbedrijf Raalte, Plaatselijk Belang Heino en Stichting Vrienden van De Tippe. Op deze manier wordt nogmaals het initiatief genomen vrijwilligers te werven om in het komende zomerseizoen kassawerk bij openluchtzwembad De Tippe te verrichten. Twee weken geleden is er ook een advertentie verspreid, waarop slechts drie personen hebben gereageerd.

Vorig jaar is een onderzoek geweest onder de abonnementhouders van zwembad De Tippe, waarbij dertig mensen aangaven wel vrijwilligerswerk bij de Tippe te willen doen. Gezien deze reactie en omdat veel mensen De Tippe een warm hart toedragen, was de verwachting dat zich voldoende vrijwilligers zouden melden.

“Waar zijn die mensen?”, vraagt Frans Blom zich af. Frans is één van de drie mensen die zich heeft aangemeld voor het vrijwilligerswerk. Hij verwachtte dinsdagavond bij De Tippe een volle zaal met enthousiastelingen, maar niets was minder waar. “Ik kan er met mijn hoofd niet bij, dat zich niet meer mensen hebben aangemeld als vrijwilliger. Ik wil zelf graag mijn steentje bijdragen, zodat mijn kinderen en kleinkinderen ook in de toekomst nog met veel plezier bij De Tippe kunnen zwemmen en genieten van dit prachtige openluchtzwembad dat Heino rijk is.”

Frans doet samen met het Sportbedrijf Raalte dan ook graag nogmaals een oproep om mensen in beweging te krijgen en zich alsnog voor deze klus op te geven. “Veel handen maken licht werk” en die vele handen zijn nodig om de bezetting rond te krijgen.

Het is de bedoeling dat zich voldoende vrijwilligers melden die kassadiensten willen draaien. Deze diensten zijn veelal in de middag en in het weekend en bestaan voornamelijk uit kassahandelingen die verricht moeten worden: het controleren van abonnementen, verkopen van entreekaarten, beantwoorden van de telefoon en het schoonmaken van de accommodatie samen met de medewerkers van het Sportbedrijf.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.