flierefluiter mag geen evenementen houden

In dat plan staat onder meer dat er maximaal één pad in de groenstrook aan de westkant van de Flierefluiter aangelegd mag worden en dat dat pad aangrenzend aan het weiland van de Flierefluiter aangelegd moet worden.

Daarnaast is de passage over incidentele evenementen uit het plan geschrapt. Volgens de gemeente is het niet de bedoeling dat er evenementen, festiviteiten en manifestaties bij de Flierefluiter worden gehouden.

Het aangepaste plan komt eind april aan bod in de gemeenteraad. Ook gaat de Raad van State zich erover buigen, aangezien die op 6 januari van dit jaar het plan schorste nadat omwonenden er tegen in beroep gingen.

Volgens wethouder Wagenmans kan eigenaar Pronk op zijn vroegst na de zomervakantie met de bouw verder.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.