flierefluiter in race voor leukste uitje

Speel- en recreatieboederij De Flierefluiter in Raalte is genomineerd voor het leukste uitje van Overijssel. Uit de ruim 30.000 reacties zijn een landelijke top 10 en een top 10 van leukste uitjes per provincie samengesteld. Tot en met 15 april kunnen leden via anwb.nl/landvananwb op alle topuitjes hun stem uitbrengen.

Vorig jaar organiseerde de ANWB voor het eerst de verkiezing van het leukste uitje van Nederland. Toen kwam de Efteling als winnaar uit de bus. Meer dan 60.000 mensen deden mee aan de verkiezing. Alle genomineerde uitjes zijn te vinden op anwb.nl/landvananwb. Via deze site kan ook worden gestemd. De winnende uitjes worden op donderdag 24 mei bekend gemaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.