Home / archiefcentraal / flashmob door leerlingen carmel college

flashmob door leerlingen carmel college

Wat bleek? Het was een flashmob van Leerlingen van het Carmel College Salland. Ze vroegen met hun flashmob aandacht voor de actie Childslife. Sinds afgelopen maand zijn bijna 50 leerlingen, op eigen initiatief, bezig geweest om een flashmob te organiseren. Zowel de leerlingenraad als 3 docenten hebben met deze groep leerlingen samengewerkt. In het geheim werd er na schooltijd geoefend. Docenten hielpen de leerlingen met de communicatie tussen schooldirectie en gemeente om de flashmob realiseerbaar te maken.

“Door middel van deze zeer geslaagde flashmob vragen wij als leerlingen aandacht voor de actiedag van komende vrijdag”, aldus Romy Janssen, lid van de leerlingenraad. Er is gelijk gebruik gemaakt om een collecte te houden, zodat de eerste opbrengsten voor ChildsLife al binnen zijn.

Aanstaande vrijdag is er actiedag.

Lees ook

Bewoner Haverstraat uit huis gehaald na gasluchtmelding

RAALTE – De politie heeft vanmorgen een verward overkomende bewoner van de Haverstraat in Raalte …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.