flashmob door leerlingen carmel college

Wat bleek? Het was een flashmob van Leerlingen van het Carmel College Salland. Ze vroegen met hun flashmob aandacht voor de actie Childslife. Sinds afgelopen maand zijn bijna 50 leerlingen, op eigen initiatief, bezig geweest om een flashmob te organiseren. Zowel de leerlingenraad als 3 docenten hebben met deze groep leerlingen samengewerkt. In het geheim werd er na schooltijd geoefend. Docenten hielpen de leerlingen met de communicatie tussen schooldirectie en gemeente om de flashmob realiseerbaar te maken.

“Door middel van deze zeer geslaagde flashmob vragen wij als leerlingen aandacht voor de actiedag van komende vrijdag”, aldus Romy Janssen, lid van de leerlingenraad. Er is gelijk gebruik gemaakt om een collecte te houden, zodat de eerste opbrengsten voor ChildsLife al binnen zijn.

Aanstaande vrijdag is er actiedag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.