fietscrossers crt raalte in nieuw clubtenue

De fietscrossers van CRT crossen sinds dit weekend in hun nieuwe tenue. De oude shirts, uit 2009, waren aan vervanging toe. Daarnaast waren er voor nieuwe leden geen shirts meer voorradig.

Dankzij de sponsoring van Frits BMX uit Dedemsvaart, de firma Heijcon uit Raalte en Dream Plafonds uit Heino konden de Raalter fietscrossers een mooi shirt laten ontwerpen in de CRT kleuren. Een opvallend shirt met de naam en nummer van de rijder op de achterzijde. ‘Mooi op tijd voor het nieuwe wedstrijdseizoen!’

De wedstrijden voor de CRT-fietscrossers beginnen 31 maart met het provinciaal kampioenschap van Drente in Klazienaveen. 21 april en 29 september zijn er wedstrijden voor het regiokampioenschap op de thuisbaan van de CRT Raalte aan de Broeklanderdijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.