erwin nyhoff opent seizoen lommerrijk

Erwin Nyhoff verzorgt op zondagmiddag 6 mei de aftrap van het theaterseizoen in Het Lommerrijk. In het Luttenbergse bostheater speelt Nyhoff een akoestische set.

Erwin Nyhoff, afkomstig uit Dalfsen en tegenwoordig woonachtig in Heeten, maakte furore in het programma The Voice Of Holland. In de jaren negentig was hij succesvol met zijn band The Prodigal Sons en scoorde hij een hit met You Still Think. In Luttenberg treedt hij op zoals tijdens de audities voor het tv-programma. In een intieme setting, zichzelf begeleidend op gitaar.

Nyhoff brengt eigen werk, maar ook de bloedstollende covers waarmee hij de harten stal van jury en publiek tijdens The Voice. De voorstelling begint om 14.30 uur en een kaartje kost 8 euro. Er is geen voorverkoop. Het bos (ongeveer driehonderd zitplaatsen) kan een grote toeloop aan.

Het amfitheater, onlangs bekroond met de Cultuurprijs Raalte, vormt deze zomer het decor voor tien voorstellingen, een verdubbeling ten opzichte van 2011. Binnen veertien dagen onthult het openluchttheater alle acts.