erwin nyhoff op ribs en blues

Erwin Nyhoff verzorgt een optreden op het Ribs & Blues-festival, tijdens Pinksteren in Raalte. Hij staat op 28 mei op de main stage. De geruchten zongen al langer rond, maar vandaag bevestigt de organisatie van het festival zijn komst naar Raalte tegenover onze redactie.

Nyhoff maakte in de jaren ’90 furore met zijn band Prodigal Sons. Met die formatie stond hij in 1994 zelfs op Pinkpop. De carrière van Nyhoff kreeg een enorme impuls toen hij in 2011 deelnam aan The Voice of Holland. Hij kwam in de finale van het tv-programma en werd derde.

Eerder maakte Ribs & Blues al bekend dat Alvin Lee, Daniel Norgren, De Hackensaw Boys, Eddy Clearwater, Gerry McAvoy’s Band of Friends, Hazmat Modine, Ian Siegal & Band, Israel Nash Gripka, Julian Sas, Mariëlla Tirotto & the Blues Federation, Miss Montreal, The Backcorner Boogie Band en The Paladins.

De avond voor het tweedaagse Pinksterfestival, tijdens Rockin’ Ribs treden Go Back To The Zoo, King Jack en Status Quo op.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.