ep jan oosterwechel viert jubileum met quiz

EP: Jan Oosterwechel viert dit jaar zijn 75-jarig jubileum. Om dit te vieren pakt de elektronicazaak in Raalte groots uit. Op Facebook houdt EP acht weken lang een jubileumquiz met vragen over 75 jaar elektronica.

Jan Oosterwechel van EP:Jan Oosterwechel: “Wie het snelst de tien vragen beantwoordt, wint prijzen zoals een LCD, wasmachine, tablet, volautomatische koffiezetter, camcorder en nog veel meer. De deelnemer kan zelf bepalen voor welke prijs hij of zij wil spelen. Elke week is er een nieuwe quiz, dus dat betekent acht weken lang kans op mooie prijzen.” De Facebookpagina van EP is te vinden op staging2.facebook.com/EPnederland

Natuurlijk verspreidt EP:Jan Oosterwechel naast deze Facebookactie ook extra folders met aanbiedingen voor feestelijke jubileumprijzen. Het getal 75 staat hierin centraal. En zoals altijd het geval is bij EP geldt ook nu dat de aankopen worden thuisgebracht, geplaatst en het oude apparaat weer netjes wordt meegenomen. Oosterwechel: “EP: staat al 75 jaar voor service, advies en kwaliteit. Dat zullen we ook altijd blijven bieden. Niets voor niets zeggen we ‘EP: die doet het.”

Naast de feestelijke jubileumprijzen, is de huisstijl ook nog eens vernieuwd. De bekende groene kleur blijft de boventoon voeren. Paars wordt als nieuwe kleur toegevoegd en de hele lay-out is opgefrist. Oosterwechel: ”Onze winkel maakt onderdeel uit van een internationale formule. Met de nieuwe huisstijl willen we internationaal meer eenheid uitstralen. Door de internationale samenwerking kunnen we slim inkopen en daar plukt de klant weer de vruchten van.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.