eline en daantje winnen boek mama kwijt

Eline ten Wolde uit Olst en Daantje van Zanten uit Wijhe zijn de gelukkige winnaars van het prentenboek van het jaar ‘Mama kwijt’. Eline en Daan werden in de actieperiode naar aanleiding van de Nationale Voorleesdagen door hun ouders ingeschreven als lid van de bibliotheek. Alle nieuw ingeschreven peuters en kleuters ontvingen gedurende deze tijd een bibliotheektasje met informatie voor de ouders en een leuke attentie voor hen zelf. Onder de 27 nieuwe leden werden twee boeken van Mama kwijt verloot. De prijswinnaars hebben hun boek inmiddels in de bibliotheek afgehaald.

Met deze actie wil de bibliotheek het belang van voorlezen benadrukken: het prikkelt de fantasie, ontwikkelt het taalgevoel en vergroot de woordenschat. Zo worden de kleintjes grote lezers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.