eind april duidelijkheid over jumboc1000

“We zijn op dit moment bezig met het concretiseren van onze strategie,” ratelt een persvoorlichtster van Jumbo op. Eigenlijk zegt ze dus gewoon: Ik ga u lekker helemaal niks vertellen meneer de journalist. En daarmee was de kous ook af. “Eind april kan ik u meer duidelijkheid verschaffen,” laat ze nog weten.

Ook bij de Jumbo-vestiging in Raalte laten ze bar weinig los. “We mogen niks zeggen van het hoofdkantoor, dus dat doen we ook niet,” laat Jos Verdaasdonk weten.

Jumbo moet van de Nederlandse Mededingingsautoriteit één supermarkt in Raalte afstoten, voordat het C1000 mag overnemen. Met drie vestigingen in het dorp zo de markt namelijk in onbalans kunnen komen, vindt de NMA.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.