eerste punt voor hockeysters smhc

“Vanaf het eerste moment ging het goed. Er werd veel druk gezet, goed gelopen en mooi gecombineerd. Dit resulteerde in een aantal kansen voor ons. In de tiende minuut kon Esmee Logtenberg de bal terugleggen op Nicolien Haarman en via een lange pass naar voren kon Marjolein Haarman de bal vanaf kop cirkel in de lange hoek slaan. Een erg mooie goal!” laat Nicolien Haarman namens het team weten. “Ook hierna hielden wij de touwtjes in handen. Nog een aantal kansen werden helaas niet benut. Niet veel later ging Sharon zo vol voor de bal, dat ze akelig hard door haar enkel ging.”

“In de laatste minuten kregen wij een strafcorner tegen. Door een goede uitverdiging werd het blok gezet en kreeg Quick Stick geen kans. Hierna volgden achtereenvolgens nog twee onterechte strafcorners, maar ook deze werden knap tegengehouden,” stelt Haarman.

“Na de rust zijn we verder gegaan met ons eigen spelletje. Het merendeel van de wedstrijd werd gespeeld op de helft van Heerenveen. Ook in deze helft hebben we een aantal mooie kansen niet kunnen benutten. Na een kwartier hebben we het spel toch enigszins uit handen moeten geven en nam Quick Stick het over. De bal kwam vaker in onze cirkel en het gat tussen het middenveld en de verdediging werd te groot. Daardoor creëerden we een eigen ondertal. Daarbij werden de scheidsrechters steeds partijdiger. In de laatste vijf minuten werden er net zoveel strafcorners gegeven totdat Quick Stick er eentje in kon leggen. Er daarmee kwam een eind aan onze voorsprong en zijn we met een gelijkspel naar huis gegaan.”

Door het gelijkspel is SMHC eindelijk van die akelige nul punten af, desondanks staat het team nog steeds onderaan de ranglijst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.