ecodrome zwolle hoeft helemaal niet dicht

De gemeente Zwolle, tot nu toe de grote geldschieter van het Ecodrome, beëindigt de subsidie aan de instantie. Ecodrome heeft daarop aangekondigd de deuren te zullen sluiten per 1 april, maar dat hoeft eigenlijk helemaal niet.

Er zijn namelijk meerdere partijen die interesse hebben in een overname. Onder die partijen is in elk geval Ter. Ter is een producent van dierenproducten, maar is tegelijkertijd ook eigenaar van MeerZoo (een soort dierentuin in de polder).

De eigenaar van Ter en MeerZoo ziet wel meerwaarde in Ecodrome. Jan van het Meer, eigenaar van MeerZoo en Ter, heeft in ieder geval zijn interesse openlijk geuit aan Ecodrome. Van het Meer geeft aan dat hij het Ecodrome na een overname grotendeels hetzelfde wil laten zijn als nu.

In een eventueel overnamegesprek heeft Van het Meer overigens wel concurrentie. Er hebben meerdere partijen interesse in het eigendom van het bedrijf, waaronder partijen die nu al zaken doen met Ecodrome.

Wat nu duidelijk is? Ecodrome hoeft niet dicht. Het kan worden overgenomen overgenomen. Door wie is alleen nog niet bekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.