eagles verliest zwolle morst punten

Go Ahead Eagles heeft maandag kansloos verloren van Eindhoven. In de Adelaarshorst gingen de Deventenaren met 3-1 onderuit.

FC Zwolle kwam in Volendam niet verder dan een gelijkspel. Sparta (2-0 tegen Den Bosch) is de Zwollenaren nu op drie punten genaderd. Aangezien Sparta in topvorm verkeert (eredivisiewaardig) en Zwolle de verloren punten aaneen rijgt, lijkt een scenario van vorig jaar zich te herhalen: Zwolle dat een gigantische voorsprong in het zicht van de haven kwijt raakt.

The Eagles liepen in de 37ste minuut tegen een achterstand op., maar Suk wist een minuut later de stand weer recht te trekken. De 5000 bezoekers zagen Eindhoven de winst in de tweede helft naar zich toe trekken.

Zwolle stond na een half uur met 2-0 voor, maar gaf de voorsprong uiteindelijk toch uit handen. In Volendam was het Mühren – wie anders? – die in de 67ste minuut 2-2 in schoot.

Meer foto's