Home / archiefcentraal / eagles supporters bekogelen supportersbus

eagles supporters bekogelen supportersbus

Een aantal ‘supporters’ van Go Ahead Eagles heeft vrijdagavond na afloop van de verloren wedstrijd tegen Willem II de supportersbus van de Tilburgers bekogeld met stoeptegels. Dat meldt Omroep Brabant. Een ruit van de bus sneuvelde, er vielen geen gewonden.

De bus werd op de rondweg, een aantal minuten van het stadion, onder vuur genomen. Onder dwang van de Mobiele Eenheid moest de bus doorrijden. Een aantal kilometer verderop kon de bus stoppen op een parkeerplaats. Daar werd gewacht op een nieuwe bus om de voetbalsupporters naar Tilburg te brengen.

Lees ook

Decemberactie van Gastvrij Wijhe weer van start

WIJHE – De stempelkaarten worden uitgedeeld; de inleverbussen staan klaar. De decemberactie van ondernemersvereniging Gastvrij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.