Home / archiefcentraal / eagles kan play offs zo goed als vergeten

eagles kan play offs zo goed als vergeten

Go Ahead Eagles heeft vrijdagavond in eigen huis met 1-3 verloren van concurrent Willem II. De Deventenaren begonnen goed aan de wedstrijd, maar gaandeweg nam Willem II de wedstrijd over. De Tilburgers kwamen al na iets meer dan een kwartier spelen op voorsprong dankzij een doelpunt van Guijt. In de 36e minuut deden de Deventenaren wat terug. Joey Suk scoorde uit een strafschop.

Maar nog voor rust gaf Eagles de wedstrijd weer uit handen. Ditmaal was het Willem II dat een penalty benutte. Haemhouts schoot de bal achter doelman Van der Vlag. Vlak voor tijd werd het ook nog 1-3 dankzij een doelpunt van Misidjan.

Met nog zeven wedstrijden op het programma staat Go Ahead Eagles op de elfde plaats. Om nog kans te maken op een plekje in de play-offs is de ploeg van trainer Joop Gall afhankelijk van de concurrentie.

Lees ook

Bedtextiel en cadeaushop bij Bos Bedden

(Advertorial) NIEUWLEUSEN – Bij Bos Bedden in Nieuwleusen is de voorkant van de winkel helemaal …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.