dronken pool van de weg gehaald

De politie heeft woensdag een 33-jarige automobilist uit Polen aangehouden, omdat hij onder invloed van alcohol een auto bestuurde. Zijn bijrijder werd tevens aangehouden voor het belemmeren van een ambtenaar in functie.

Omstreeks 20.50 uur zagen surveillerende agenten, op de Rijssensestraat in Nijverdal, een auto rijden. De automobilist reed met verhoogde snelheid. De auto slingerde en kwam onderweg bijna in aanrijding met een boom. De automobilist werd door de politie staande gehouden op de Nijverdalseweg in Mariënheem. Omdat het vermoeden bestond dat de automobilist, een 33-jarige Poolse man, alcohol genuttigd had, werd de man voor verder onderzoek meegenomen naar het politiebureau.

De ademanalyse op het bureau wees 1,51 promille uit. Het rijbewijs van de automobilist werd ingevorderd.

Zijn Poolse bijrijder belemmerde de controle en ondanks meerdere waarschuwingen bleef de man lastig doen waarna ook hij werd aangehouden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.