Home / archiefcentraal / driedaagse busreis naar frankrijk

driedaagse busreis naar frankrijk

Een aantal Luttenbergers is voor de zesde keer bezig met de organisatie van een driedaagse busreis naar Noord-Frankrijk. Oud-Luttenberger Jan Tijs die al 40 jaar woonachtig is in het gebied Lorraine fungeert als gastheer.

De reizigers verblijven in een hotel. De bus vertrekt op vrijdag 11 mei om op zondagavond 13 mei rond 22.00 uur weer terug te keren in Salland. Meer informatie over het programma kun je vinden op www.frankrijkisdichtbij.nl. Onder de knop ‘laatste nieuws’ vind je de actuele lijst van de reeds ingeschreven deelnemers. Belangstellenden kunnen mailen naar info@frankrijkisdichtbij.nl of bellen naar tel. 0572–301649 of 0572–301716.

Lees ook

Werkzaamheden N340: Kwekerij Onderdijk stelt uit frustratie groene ontheffingskaart beschikbaar

DALFSEN – Kwekerij Onderdijk in Dalfsen heeft in verband met de komende werkzaamheden aan de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.