drie kabeldieven bij raalte gepakt

De politie zag de bestelbus even later rijden op de Nieuwe Deventerweg in Raalte en dirigeerde de bestuurder naar de kant van de weg. De 31-jarige bestuurder en zijn passagier (36) uit Deventer bleken helemaal onder het zand te zitten. Bij het doorzoeken van de bus troffen agenten een grote hoeveelheid doorgeknipte kabels aan.

Beide verdachten werden aangehouden voor diefstal en in een politiewagen gezet. Toen de agenten terug liepen naar de bestelbus, bleek zich in de bus nog een derde persoon schuil te houden. Deze 33-jarige Deventenaar is ook is aangehouden en samen met de andere twee overgebracht naar het politiebureau in Deventer. De bestelbus is in beslag genomen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.