dit jaar geen olsterfeest

Het Olsterfeest zal in het vervolg maar eens in de twee jaar plaatsvinden. De organisatie, Ondernemersvereniging GO heeft hiertoe besloten vanwege de hoge productiekosten die een dergelijk evenement met zich meebrengt. Dit jaar gaat het feest niet door. De volgende editie van het Olsterfeest is in 2013.

De kermis en de jaarmarkt en al die andere activiteiten die samenvielen met het Olsterfeest gaan wel gewoon door. Bovendien heeft een aantal enthousiaste vrijwilligers besloten om toch enkele activiteiten van het Olsterfeest door te zetten in de ‘rustige’ jaren. Het gaat hierbij onder andere om het beachvolleybal-toernooi en mogelijk enkele andere feestelijkheden. Meer info over dit ‘Olsterfeest-Light’ volgt binnenkort.

“Ondanks het perfecte verloop, de grote opkomst van het publiek en het feit dat binnen twee jaar het feest binnen Olst al als een traditie wordt gezien, hebben we voor 2012 helaas moeten besluiten om er een tweejaarlijks evenement van te maken”, zo stelt Go. “Voor ons is het een vereiste dat de artiesten en acts van een zeer hoogstaand niveau zijn. Dit houdt automatisch ook in dat er een behoorlijk budget voorhanden moet zijn om dit evenement financieel te kunnen behappen. Omdat we volledig afhankelijk zijn van sponsoren, die ons de afgelopen twee jaren perfect hebben geholpen, in samenhang met de economisch lastiger tijden vinden we het niet verantwoord om jaarlijks zo’n groot kostbaar evenement op poten te zetten.”

Daarnaast is het zo dat Ondernemersvereniging GO ook enkele andere activiteiten wil gaan organiseren en daardoor de beschikbare tijd graag wil verdelen tussen het Olsterfeest en andere (nieuwe) evenementen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.