digiworks lanceert wwwe mailoptelefoonnl

Als ondernemer ben je vaak ‘on the road’, maar je wilt wel graag op de hoogte blijven van de e-mails die naar je zakelijke adres worden gestuurd. En je wilt je eigenlijk geen zorgen maken over de techniek die er achter zit. DigiWorks uit Heino heeft de oplossing: check je mail op je telefoon met behulp van een online mailbox. ‘We hebben onlangs een nieuwe omgeving ingericht, waarin we allemaal mailboxen hebben gecreëerd’, aldus Chris Ploeger, eigenaar van het IT-bedrijf.

Misschien heeft u wel eens gehoord van iCloud van Apple of Gmail van Google. Deze grote IT-bedrijven bieden deze diensten ook aan. Natuurlijk hebben deze bedrijven een enorme reputatie, maar DigiWorks denkt in alle bescheidenheid nog wel iets extra’s te kunnen aanbieden. ‘Als je in zee gaat met Google eindigt je mailadres op @gmail.com en bij ons behoud je gewoon je eigen zakelijke domeinnaam’, vertelt Ploeger vanuit ‘Marke Ter Heyne’ aan het Marktplein in Heino waar hij twee kantoorruimtes huurt.

De online mailboxservice van DigiWorks kan een uitkomst zijn voor bedrijven die op het punt staan om hun eigen, verouderde server te vervangen. Deze relatief grote investering kan nu achterwege blijven. Ook voor ZZP’ers is het uitermate geschikt. Naast het feit dat je altijd bij je zakelijke e-mails kunt komen, zijn de klanten van het Heinose IT-bedrijf verzekerd van tijdig en deskundig onderhoud. ‘En daar schort het nog wel eens aan bij de bedrijven die alles zelf regelen. Ze zijn zich vaak niet bewust van de veiligheidsrisico’s, terwijl het verhaal bij KPN (medio februari gooiden hackers adres- en inloggegevens van klanten op straat, red) duidelijk maakt dat zelfs de grote bedrijven kwetsbaar zijn.’

Telebankieren

Ploeger beseft dat sommige ondernemers het misschien nog wel eng vinden om zich ‘over te leveren’ aan iets, waar ze ogenschijnlijk geen grip op hebben. Met een reële vergelijking hoopt hij die angst te kunnen wegnemen. ‘Ik vraag altijd of mensen telebankieren en dan reageert iedereen bevestigend. En daar denkt men verder nooit over na. Onze online mailboxservice kun je daar prima mee vergelijken.’

Zakelijke e-mail en agenda op je telefoon zonder zorgen over back-up, virus en spam is bij DigiWorks al mogelijk vanaf € 12,95 per maand. Natuurlijk zijn er meer en grotere pakketten beschikbaar. De online mailbox werkt met iPhone, Android en Blackberry telefoons en er is ook een koppeling te maken met de computer (Outlook, webmail of Apple mail). Bovendien zijn telefoon en computer te synchroniseren. ‘Een van de grote voordelen van dit systeem is dat bij een computercrash alle mail nog bewaard blijft. Probeer maar eens met een grote provider te bellen om je mail bij een crash boven water te krijgen. Dat gaat je echt niet lukken. Persoonlijk denk ik dat regionale MKB-ondernemers ook liever zaken doen met een regionale aanbieder. Mits de kwaliteit en de prijs goed is natuurlijk, maar dat kunnen we garanderen’, aldus de jonge ondernemer die de drempel voor deelname zo laag mogelijk legt. ‘Iedereen mag de online mailbox een maand gratis proberen. Bevalt het niet, dan kost het ook niets. Vraag de demo aan op: staging2.e-mailoptelefoon.nl’

De online mailbox is het nieuwste visitekaartje van DigiWorks dat inmiddels al weer 5 jaar bestaat. Steeds meer bedrijven uit met name de provincie Overijssel weten de weg naar het IT-bedrijf te vinden. Zelfs in het economisch moeilijke jaar 2011 heeft hij daardoor nog een gezonde omzetgroei gerealiseerd. Ploeger heeft zeker ambitie om verder te groeien, maar hij wil ook weer niet te groot worden. De kwaliteit blijft voorop staan.

Ter gelegenheid van het 5-jarig bestaan houdt DigiWorks op vrijdag 16 maart een feestelijk open huis. Het open huis wordt in samenwerking met N35 Media georganiseerd.

DigiWorks

Marktplein 4B

8141 AG Heino

T: 0572 – 39 50 30

E: info@digiworks.nl

I: staging2.digiworks.nl / staging2.e-mailoptelefoon.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.