destine komt naar pedro pico pop

Destine is het Nederlandse antwoord op punkpop bands als Fall Out Boy, Paramore en All Time Low. Met een onmiskenbare Amerikaanse sound en een platendeal met Sony Music op zak lijkt het een kwestie van tijd voordat Destine een gevestigde naam is in Europa. De tracks van het debuutalbum ‘Lightspeed’ (februari 2010) hebben de band in Nederland al stevig op de kaart gezet, met diverse hitnoteringen en shows op Lowlands, Pinkpop en Noorderslag. In het najaar van 2010 werd het album uitgebracht in dertien Europese landen en in de zomer van 2011 volgt een tour door China en Japan. Dit jaar komt de band met een nieuw album en zijn ze klaar om Nederland weer eens wat heerlijke punkpop voor te schotelen!

Vrijdag 9 maart om 10:00 uur start de kaartverkoop voor Pedro Pico Pop. Het festival komt drie weken lang met een early bird actie. Een combiticket voor vrijdag en zaterdag kan voor 15 euro gehaald worden. Een losse early bird voor de vrijdag kost 5 euro en voor de zaterdag betaal je 13 euro. Vanaf 26 maart worden de prijzen met een kleine marge verhoogd. Een combiticket is dan 19 euro, de vrijdag 6 euro en de zaterdag 15 euro. Kaarten zijn te koop bij alle Primera winkels in Nederland en via staging2.pedropicopop.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.