derde editie bunkercross rondom de haere

AV Daventria 1906 houdt op zondag 11 maart voor de derde keer de Bunkercross. De start en finish is op het landgoed De Haere, tussen Deventer en Olst. Bij deze crossloop kan er gekozen worden uit vier afstanden. Om 10.15 uur start de twee kilometer lange crossloop voor jongens en meisjes van 10 tot en met 15 jaar. Een kwartier later, om 10.30, start de crossloop van een kilometer voor jongens en meisjes tot en met 9 jaar.

Vervolgens is om 11.30 uur de start voor de senioren van de 5 kilometer crossloop en als laatste vertrekt om 12.30 uur de 10 kilometer crossloop voor senioren. Het parcours voert de deelnemers over de bospaden van het landgoed De Haere.

Prijzen zijn er voor de jeugd in de vorm van bekers voor de nummers 1, 2 en 3 in de diverse leeftijdscategorieën. Voor de dames en heren senioren zijn er voor de nummers 1, 2 en 3 prijzen in natura. Na afloop ontvangt elke deelnemer tevens een herinnering. Voor omkleden wordt een tent geregeld, en tevens zijn er mensen van de EHBO aanwezig.

Vooraf inschrijven is mogelijk via staging2.inschrijven.nl. Dit kan tot donderdag 8 maart. Daarnaast kan men zich op de wedstrijddag zelf ter plekke tot een half uur voor aanvang van de wedstrijd inschrijven. Voor aanvullende informatie kun je op staging2.avdaventria.nl kijken.